ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γνωρίστε την Homeline

Η New Homelίne ιδρύθηκε το 1991 στον Παλαμά Καρδίτσας. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται στην υπερσύγχρονη ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα, σε μία έκταση 2.500 τ.μ.

Σήμερα, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο των λευκών ειδών και προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, παπλώματα, επιστρώματα κτλ.), ενώ το συνεχές επεκτεινόμενο δίκτυο της εταιρίας εξυπηρετεί πελάτες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Ολα τα προϊόντα φτιάχνονται από φυσικά υλικά ανανεώσιμων πόρων, όπως μαλλί, πούπούλο κ.α., αλλά κυριότερο όλων είναι το βαμβάκι. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό επιβλέπει και επιμελείται όλες τις παραγωγικές φάσεις (εκτύπωση σχεδίων, φινίρισμα υφάσματος, κοπή και ραφή), καθώς αυτό δίνει μεγάλη ενελιξία στην εταιρία να εκπληρώνει τις ανάγκες σε διαστάσεις και παράγωγα προϊόντα.

Η οργάνωση, η υποδομή, η συνέπεια, η ποιότητα και η εμπειρία αποτελούν τα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης πορείας της New Homelίne στο χώρο των λευκών ειδών. Είμαστε υπερήφανοι, όμως, που παράγουμε τα καλύτερα προϊόντα με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Φιλοσοφία

Έχοντας ως σημείο αναφοράς μας την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, μάθαμε να ζούμε από τη γη και τα προϊόντα αυτής. Αγαπήσαμε τη φύση, σεβαστήκαμε τις αλήθειες της και θελήσαμε να αξιοποιήσουμε όσα εκείνη μας προσφέρει απλόχερα. ‘Ετσι πορευόμαστε από ιδρύσεως της εταιρίας μας… Επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούμε σχέδια υψηλής αισθητικής, παράγουμε υφάσματα άριστης ποιότητας.

Οι συνεργάτες μας